Budapest mosoda nagyhatalom?

Nem, nem pénzmosodára gondolunk, az nem is kérdés, hanem a lehető legszokványosabb értelemben véve vett mosoda a kérdés. Budapest mosoda nagyhatalom – ez a kérdés. Természetesen a mosoda egy fantasztikus dolog, hiszen ki ne utálná a kötelező házimunkákat, amikkel csak az ember ideje megy el? Egy átdolgozott hét után, amikor jobb esetben az embernek van két szabad napja, amiben mindent de mindent el kell intéznie, amit csak lehet, a pihenésről nem is beszélve, akkor pont a mosás az, ami a legkevésbé vonzó program. Összeszedni a szennyest, szétválogatni, betenni az első adagot mosni, majd várni. Én általában már itt elvérzek, ugyanis ilyenkor el szoktam kezdeni valami mást csinálni, és el is felejtem a mosást. De ha nem, akkor is mosás után újabb adag szennyes ruhát berakni a gépbe, a tiszta ruhákat pedig lehet teregetni. Ez így folytatódik, amíg ki nem lett mosva az összes ruha. Ez után már “csak” a vasalás és a ruhák elpakolása van hátra.

Budapest mosoda nagyhatalom?
Budapest mosoda nagyhatalom?

Budapest mosoda kínálata

Ezzel szemben létezik egy egyszerűbb megoldás is. Ha egy mosoda intézi mindezt. És ezért jó, hogy Budapest mosoda nagyhatalom, mert rengeteg hely közül választhatunk. Van egy minden bevásárlóközpontban, illetve a belvárosban néhány utcányira egymástól találunk rengeteget. Elég, ha csak rákeresünk Google-ban, vagy a maps-en és láthatjuk, hogy tényleg nem kell sokat utaznunk, hogy találjunk egyet. Persze még itt is van egy kis probléma: el kell vinni a ruhákat a tisztítóba, majd néhány nap múlva értük kell menni. Ez meg ugyanúgy macerát jelent, hacsak nem esik nagyon-nagyon útba a a mosoda…

Ami még ennél is jobb

Ennél már csak az lenne a jobb, ha a ruhák maguktól beugranának a mosógépbe, majd dolguk végeztével kiteregetnék magukat. Ez persze legfeljebb egy Disney rajzfilmben történhet meg, de a második legjobb dolog ehhez képest az az, amit az Óceán Mosoda Budapest kínál: ingyen futárt küldenek a ruhákért, majd tisztítás után vissza is hozza a futár a tiszta, vasalt, összehajtogatott ruhákat. Hát kellhet ennél több? Kövesd őket Facebook-on, vagy ami még jobb: hívd a futárukat még ma!